ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ OXFORD ST.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

ΛΟΝΔΙΝΟ – Tα εορταστικά φώτα στην Oxford Street άναψαν λίγο πριν από το δεύτερο κλείδωμα του Ηνωμένου Βασιλείου και φέτος προβάλουν ένα συναρπαστικό μήνυμα που σχετίζεται με την πανδημία. Οι 27 φωτεινές κουρτίνες LED που τρέχουν κατά μήκος του κορυφαίου εμπορικού δρόμου του West End, κάθε εβδομάδα θα  αναγράφουν το όνομα ενός καθημερινού ήρωα – κάποιου που έχει ξεπεράσει τον εαυτό του το 2020 για να βοηθήσει εκείνους που πλήττονται από την πανδημία.

Ο πρώτος ήρωας που έλαβε την τιμητική θέση ήταν ο εθελοντής του NHS, Anis Ali από το Morden. Ο Αλί ήταν ένας από τους πρώτους εθελοντές που διεκπεραίωσαν 733 καθήκοντα από τον Μάρτιο, ενώ συνέχισε επίσης την καθημερινή του δουλειά ως οδηγός τρένου. “Έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους στην κοινότητά μου και να υποστηρίξω το NHS σε αυτή τη δύσκολη στιγμή ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχα ποτέ και θα συνεχίσω να υποστηρίζω όσο χρειαζόμουν. Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους ανθρώπους να το κάνουν.

Τα ονόματα των ηρώων αποτελούν μέρος ενός ποιήματος, To London With Love, το οποίο θα γεμίσει τον δρόμο για το υπόλοιπο του 2020. Σε συνεργασία με την Royal Voluntary Service (RVS), η Oxford Street πωλεί μπλουζάκια στο Λονδίνο με αγάπη , με 100% των κερδών να πηγαίνουν στο RVS.