ΣΤΗΝ ERTflix Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ BABYLON-BERLIN

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

H πρώτη πραγματική υπερπαραγωγή της γερμανικής τηλεόρασης που έκανε πρεμιέρα το ’17 προβάλεται τώρα από την ERTflix και θα είναι διαθέσιμη ως το τέλος Μαρτίου. Η σειρά μας μεταφέρει στο Βερολίνο της δεκαετίας του ’20, στη διάρκεια της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, μια μητρόπολη που βυθίζεται σε άβυσσο παραισθήσεων, με τη συνοδεία τζαζ και στρατιωτικών εμβατηρίων.

Ο Gereon Rath είναι ένας ντετέκτιβ που αφήνει προσωρινά την Κολωνία για να διερευνήσει στη γερμανική πρωτεύουσα ένα κύκλωμα πορνογραφικού δικτύου. Στην προσπάθειά του αυτή θα συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο σε ηλικία αστυνομικό Bruno Wolter, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον υπόκοσμο της πόλης, ενώ σύντομα θα εμπλακεί στην υπόθεση και η νεαρή Charlotte Ritter, μια Βερολινέζα από πολύ φτωχή οικογένεια που προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά με διάφορους τρόπους, όσο τα βράδια διασκεδάζει στα διάσημα τζαζ κλαμπ της πόλης.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2019.Βασίζεται στα μυθιστορήματα του Volker Kutscher και αναπτύσσεται σε τρεις κύκλους. Ο επιθεωρητής Rath είναι δική του έμπνευση και αναλαμβάνει να λύσει τα πιο μυστηριώδη εγκλήματα που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα του τότε νεοσύστατου γερμανικού κράτους.

Σκηνοθεσία: Χενκ Χάντλογκτεν, Τομ Τίκβερ, Αχίμ φον Μπόριες
Πρωταγωνιστούν: Βόλκερ Μπρουχ, Λιβ Λίζα Φρις, Λεόνη Μπένες, Λαρς Άιντινγκερ, Μισέλ Ματίσεβιτς

Στην ERTflix προβάλλονται τώρα οι δύο πρώτοι κύκλοι, ενώ ο τρίτος έχει, ήδη, παρουσιαστεί από το Netflix των ΗΠΑ.

 

 

Video