ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο “ΕΓΚΑΡΣΙΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

23/11/21

Η παραγωγή «Εγκάρσιος Προσανατολισμός” της Στέγης και του Δημήτρη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 16 Ιανουαρίου.

Με πάνω από 20 διεθνείς συμπαραγωγούς, η παράσταση έχει από τον Ιούνιο του 2021 παρουσιαστεί στις πιο σημαντικές σκηνές της Ευρώπης, με μια ομάδα σημαντικών συντελεστών και ερμηνευτών. Πρόκειται για «μια παρατεταμένη πράξη καλλιτεχνικής μαγείας που δημιουργήθηκε μπροστά στα μάτια μας από τους ανυπέρβλητα ακριβείς ερμηνευτές» επισημαίνουν, χαρακτηριστικά οι New York Times.

Το νέο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου έρχεται μετά την τριλογία του, η οποία απαρτίζεται από την «Πρώτη Ύλη» και τα δύο έργα που περιόδευσαν διεθνώς, σε συμπαραγωγή της Στέγης: ”Still Life” και «Ο Μεγάλος Δαμαστής». Το αμέσως προηγούμενο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου που παρουσιάστηκε στη Στέγη ήταν το ”Since She”, με το Χοροθέατρο Wuppertal της Pina Bausch (18-21/12/2018).

 

Να σημειωθεί ότι στο διάστημα 22/12 – 16/1/22 θα δοθούν δέκα συνολικά παραστάσεις ενώ αρχικά είχαν προγραμματιστεί πέντε.

Έναρξη προπώλησης Φίλων Στέγης: Τετάρτη 24/11, 17:00 / Έναρξη προπώλησης Γενικού Κοινού: Τετάρτη 1/12, 17:00

Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται από το οnassis.org και το τηλεφωνικό κέντρο.