ΣΕ ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΜΟΝΟ OI “ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

To 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” θα πραγματοποιηθεί στους φυσικούς τους χώρους και είναι έτοιμο για την πρώτη του διεξαγωγή σε 7 ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ: ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, CINE ΑΝΕΣΙΣ, CINE ΑΘΗΝΑΙΑ, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΤΡΙΑΝΟΝ, ΛΑΪΣ – ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΤΕΛΛΑ

Σε συνέχεια των νέων μέτρων που έλαβε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την Παρασκευή, 18.9 και την αναστολή της λειτουργίας των κλειστών κινηματογράφων (12μηνης λειτουργίας), οι Νύχτες Πρεμιέρας προσαρμόστηκαν άμεσα και αντικατέστησαν τα τρία κλειστά σινεμά με τρία επιπλέον θερινά.

To Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί: 23 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου σε 7 θερινά σινεμά.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια ηλεκτρονικά από το viva.gr οποιαδήποτε στιγμή έως και 15’ πριν την έναρξη της προβολής, από τα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία πώλησης viva και στα ταμεία των συνεργαζόμενων κινηματογράφων. Επίσης, το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές του. Τα ταμεία των κινηματογράφων λειτουργούν: 60′ πριν την έναρξη της πρώτης προβολής τους – 30′ μετά την έναρξη της τελευταίας.

Τα εισιτήρια των προβολών στις οποίες έχει ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ η μέρα, η ώρα ή ο χώρος προβολής ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ και επιστρέφονται τα χρήματα στους θεατές (η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21/9).

Το σύνολο των προβολών του Φεστιβάλ, όπως θα έχει διαμορφωθεί με το ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση εισιτηρίων από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Viva:

 www.viva.gr/tickets/contact/
– Live Chat στην ίδια σελίδα
 support@viva.gr