ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΡΕΙΑ 2020-21

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Τέσσερις  θεατρικές παραγωγές προβλέπει το πρόγραμμα του θεάτρου Πορεία για την ερχόμενη περίοδο 2020-2021. Είναι τα έργα:

This is not Romeo and Julietε σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα – έργο βασισμένο στο Ρωμαίος και Ιουλιέττα του Σαίξπηρ με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης-με κάθε επιφύλαξη-: 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλoου η μεγάλη επιτυχία των δύο τελευταίων ετών, έπειτα από 250 soldout παραστάσεις, συνεχίζει με 10 ακόμα παρουσιάσεις! Προγραμματισμένες ημερομηνίες παραστάσεων: από 7 έως 18 Οκτωβρίου και Live streaming μεταδόσεις: Κυριακή 11 & 18 Οκτωβρίου, 19:30 ώρα Ελλάδος

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις διαδικτυακές παραστάσεις ξεκινά την 1η του Οκτώβρη μέσα από την ιστοσελίδα του θεάτρου.

Ευρυδίκη της Sarah Ruhl, σε μετάφραση & σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του 2013 που αγαπήθηκε πολύ, προγραμματίζεται για τις 11 Νοεμβρίου.

Δόξα κοινή, από την Οδό Φιλελλήνων Σύνθεση κειμένων της ποιητικής διαχρονίας μας, από τον Στρατή Πασχάλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου Η παράσταση που συγκίνησε κοινό και κριτικούς συνεχίζει για λίγες παρουσιάσεις με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης την 21η Νοεμβρίου.

Στο θέατρο Πορεία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό,

Θέατρο Πορεία Online

Η πρώτη διαδικτυακή μετάδοση παράστασης σε πραγματικό χρόνο (realtimelivestreaming), με έξι κάμερες, τηλεσκηνοθεσία επί τόπου και με τους θεατές παρόντες στην αίθουσα θα γίνει στο Θέατρο Πορεία το οποίο επιχειρεί με την προσπάθεια αυτή να δημιουργήσει ένα νέο είδος, το κινηματογραφούμενο θέατρο, το οποίο θα φτάσει σε όλα τα σπίτια, σε όλες τις γωνιές της χώρας και του κόσμου.

Η διαδικτυακή πρεμιέρα του Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση, είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, θεατρική διασκευή του Στρατή Πασχάλη, ζωντανή μουσική της Κατερίνας Πολέμη, με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο και 25 ακόμα ηθοποιούς και μουσικούς επί σκηνής.

*Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον υγειονομικό έλεγχο και την τήρηση των μέτρων στο θέατρο Πορεία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

** Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το livestreaming των παραστάσεων του Πορεία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.