ΠPΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΤ “NO TIME TO DIE”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

κείμενο: anyteart

Προβάλλεται, τελικά, και στην Ελλάδα, από αύριο, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, η πολυαναμενόμενη ταινία του «No Time To Die» του Κάρι Φουκουνάγκα που αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν οι κινηματογραφικές αίθουσες, σε ολόκληρο τον κόσμο, αναγκάστηκαν να κλείσουν ή να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα  έγινε χτες (28/9) στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall με λίστα καλεσμένων, μεταξύ άλλων, κατόχων βραβέιων Όσκαρ και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μεταξύ των διάσημων καλεσμένων βρίσκονταν ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του πρίγκιπας Ουίλιαμ με τις συζύγους τους. Πρόσκληση για την πρεμιέρα είχαν επίσης λάβει υγειονομικοί και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, ως ένα «ευχαριστώ» για το έργο τους στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Με την προβολή αυτής της ταινία που κόστισε 200 εκ. δολάρια η βιομηχανία της μεγάλης οθόνης, ελπίζει τώρα να αυξήσει τους θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Στην ταινία ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της ΣΙΑ εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους κακοποιού, ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία

«Νιώθω τόσο μεγάλη ανακούφιση. Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να έρθω και να γιορτάσω με όλο το υπόλοιπο καστ και τους τεχνικούς και να πάει η ταινία στους κινηματογράφους και να’ μαστε εδώ», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ στο Reuters και πρόσθεσε: «Πριν από έναν χρόνο, δεν πίστευα πως αυτό θα συμβεί». Σε ερώτημα τί θα του λείψει περισσότερο από το να υποδύεται τον 007, απάντησε: «Ο κόσμος».

 

Με πληροφορίες από το Reuters

Video