ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ PICCADILLY CIRCUS ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

ΛΟΝΔΙΝΟ – Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Πάτι Σμιθ και η γερμανίδα καλλιτέχνης  Ανν Ίμοφ θα παρουσιάσουν την τέχνη τους στη μεγαλύτερη διαφημιστική επιφάνεια της Ευρώπης, στο Piccadilly Circus στο Λονδίνο, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021.

Η 73χρονη μουσικός Πάτι και το συγκρότημά της θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά, τα μεσάνυχτα, με μια παράσταση 15 λεπτών που θα προβάλλεται στην τεράστια διαφημιστική επιφάνεια της διάσημης διασταύρωσης στο West End του Λονδίνου και, ταυτόχρονα, από το κανάλι YouTube της ψηφιακής πλατφόρμας θα μεταδίδεται σ΄όλο τον κόσμο. Πριν από τα μεσάνυχτα, η Circa θα παρουσιάσει επίσης το “ONE”, ένα νέο έργο δέκα λεπτών από την εικαστική καλλιτέχνη Aνν Ίμοφ, νικήτρια του Χρυσού Λέοντα στη Μπιενάλε της Βενετίας 2017. “Είναι τιμή να δείξω το έργο μου” ONE “στις εμβληματικές οθόνες του Piccadilly Circus πριν από τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς”, λέει η Ίμοφ και εύχεται “Ειρήνη, ελευθερία και σεβασμό για όλους το 2021″.

Κάθε βράδυ τον Ιανουάριο στις 8:21 μ.μ., ένα αφιέρωμα της τραγουδίστριας στην  Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΝΗS)του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα νέο ποίημα για την ακτιβίστρια του κλίματος Greta Thunberg θα εμφανίζονται στην διαφημιστική οθόνη. Η Σμιθ είχε ήδη αφιερώσει ένα ποίημα στην Thunberg για τα 17α γενέθλιά της νωρίτερα φέτος.

Video