ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Σε συνθήκες «Μένουμε σπίτι» λόγω κορωνοϊού, το θέατρο Τέχνης δίνει τη δυνατότητα της on demand παρακολούθησης των παραστάσεων, για ενήλικες και παιδιά, που διακόπηκαν λόγω της αναστολής λειτουργίας των θεάτρων. Παράλληλα το Θέατρο Τέχνης ετοιμάζει βιβλιοθήκη στο διαδίκτυο με αρχειακό υλικό από παραστάσεις περασμένων ετών που θα διατίθενται δωρεάν.

Η παράσταση που εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία, είναι ο «Εντμοντ» του Ντέηβιντ Μάμετ – η τελευταία παράσταση που δόθηκε με κοινό στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Παράλληα από σήμερα είναι διαθέσιμη και η παράσταση για παιδιά 5 έως 12 ετών «Χωρίς οικογένεια» του Έκτορος Μαλό που παιζόταν στη σκηνή της Φρυνίχου μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Την κινηματογράφηση και την επεξεργασία των παραστάσεων ανέλαβε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης. Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Τέχνης

Το κόστος παρακολούθησης είναι 3.50 ευρώ, με δυνατότητα streaming για 24 ώρες. Τα έσοδα από την νέα υπηρεσία θα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στους συντελεστές και σε όλους τους άλλους εργαζόμενους του Θεάτρου Τέχνης.

 

Για πληροφορίες, καθημερινά 10.00-13.00, στα τηλέφωνα:

210 3222760-6982012514 / info@theatro-technis.gr