ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

-Τριάντα δύο βιντροσκοπημένες θεατρικές παραστάσεις για όσους θέλουν να τις απολαύσουν και πάλι ή τις έχασαν και έχουν την ευκαιρία τώρα να δουν, προσφέρει το Θέατρο του Νέου Κόσμου δωρεάν, από το κανάλι του στο YouTube.

Η σχέση με το κοινό πρέπει να παραμείνει ζωντανή. Αυτό λένε διαρκώς και αυτό επιδιώκουν οι άνθρωποι του θεάτρου.«Μοναδικός σκοπός αυτής της κίνησης είναι η διατήρηση της επικοινωνίας με τους θεατρόφιλους που μένουν σπίτι –όπως όλοι μας αυτές τις μέρες– και η παροχή της δυνατότητας πρόσβασης στο καλό θέατρο για όποιον το επιθυμεί, παρά τα αναγκαία για τη δημόσια υγεία περιοριστικά μέτρα.

– To Ιδρυμα Ωνάση προσθέτει από την Παρασκευή 17 Απριλίου, και άλλες σημαντικές στιγμές από το πλούσιο πρόγραμμά του σε Ελλάδα και Αμερική στο ψηφιακό του κανάλι στο ΥouTube. Τη Μεγάλη Παρασκευή στις 9 μ.μ. μπορείτε να δείτε σε live premiere το Χenos του Akram Khan, το τελευταίο σόλο στην καριέρα του σπουδαίου χορογράφου και την Κυριακή του Πάσχα στις 9 μ.μ. προβάλλονται, πάλι σε live premiere, για πρώτη φορά από την Επίδαυρο, οι «Ορνιθες»  του Νίκου Καραθάνου.