ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ LOUIS VUITTON

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

κείμενο: anyteart,28/6/22

Το στούντιο PlayLab Inc με έδρα το Λος Άντζελες δημιούργησε μια μεγενθυμένη παιδική χαρά με μια ελικοειδή, κίτρινη πίστα παιχνιδιών στο Μουσείο του Λούβρου για την επίδειξη ανδρικών ενδυμάτων Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 του Louis Vuitton κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Τοποθετημένο στο Carré du Louvre, μια από τις κύριες αυλές του πρώην παρισινού παλατιού, η επίδειξη παρουσίασε στις 23 Ιουνίου μια συλλογή που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα του στούντιο της Vuitton μετά τον θάνατο του Virgil Abloh και την τελευταία του συλλογή για το σπίτι.

«Μια γιγάντια πίστα παιδικών παιχνιδιών γίνεται ένας δρόμος με κίτρινα τούβλα για τη φαντασία: ένα εξελικτικό μονοπάτι για το μυαλό όπου ζωντανεύουν οι παιδικές φαντασιώσεις», είπε η Louis Vuitton.

«Είναι μια μετάβαση από το αφελές στο εκλεπτυσμένο που αντικατοπτρίζεται σε μια συλλογή που εξυψώνει τα σύμβολα της παιδικής ηλικίας μέσα από το savoir-faire του Maison».

Γιγαντιαία κόκκινα μπαλόνια, στολισμένα με το λογότυπο LV του Louis Vuitton, τοποθετήθηκαν στην αυλή πάνω από το λιθόστρωτο πάτωμά του, κάτι που υπερέβαλλε ακόμη περισσότερο το παιδικό θέμα της παράστασης ενώ αποχρώσεις του πράσινου κάλυπταν τα σκαλοπάτια από τα λιθόστρωτα δάπεδα μέχρι τον διάδρομο προσγείωσης με το «κίτρινο τούβλο», στον οποίο οι επισκέπτες κάθονταν σε μια ενιαία σειρά που εκτεινόταν κατά μήκος των τοίχων της πίστας.

Πριν από την είσοδο των μοντέλων, μια πομπή μπάντας από το The Marching 100 ξεκίνησε τις εργασίες του σόου, ακολουθούμενη από μια μπάντα που χορευόταν με σημαία Louis Vuitton.

Τα κοστούμια ήταν διακοσμημένα με δερμάτινα χάρτινα αεροπλάνα, οι τσάντες σε σχήμα αυτοκινήτων παιχνιδιών και τα υπερμεγέθη ηχητικά συστήματα σακιδίων πλάτης μετέφεραν την έννοια του παιδικού παιχνιδιού στη συλλογή ετοιμοπαράδοτων.