ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΠΟΡΕΙΑ” ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Νέο πρόγραμμα για το φθινόπωρο του 2020 ανακοίνωσε το Θέατρο Πορεία εν μέσω πανδημίας. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ως πολιτιστικός οργανισμός έχουμε αποφασίσει να αντι-σταθούμε με τόλμη και γενναιότητα, ώστε να προασπιστούμε το ζωτικό αυτό –για όλους μας– χώρο και την επιβίωση των καλλιτεχνών και να πραγματοποιήσουμε παραστάσεις την προσεχή περίοδο 2020-2021. Είναι αυτονόητο ότι το θέατρο Πορεία θα ακολουθήσει με σχολαστικότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και όλες τις οδηγίες, έτσι ώστε κανείς να μη στερηθεί το αγαθό του καλού θεάτρου εξαιτίας μιας φυσιολογικής διστακτικότητας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας θα στηριχθεί έμπρακτα και όχι μόνο θα παραμείνουμε ανοιχτοί, αλλά και θα προσφέρουμε στο κοινό, όπως πάντα, ένα νέο ποιοτικό και εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριο.

Σ’ αυτό περιλαμβάνονται επαναλήψεις αγαπημένων παραστάσεων που διακόπηκαν «Γιούγκερμαν» και «Δόξα Κοινή», νέες παραστάσεις που δεν πρόλαβαν να κάνουν πρεμιέρα την άνοιξη “ThisisnotRomeo&Juliet”, αλλά και η αναβίωση μίας από τις σπουδαιότερες παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας για το θέατρο μας, «Ευρυδίκη». Εντός του φθινοπώρου θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένο το ρεπερτόριο του θεάτρου για το 2020-21 με νέες παραστάσεις έκπληξη!»

Το Ρεπερτόριο

Γιούγκερμαν του Μ. Καραγάτση / Από 30 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου 2020

Ευριδίκη της Sarah Ruhl 4 Νοεμβρίου – 17 Ιανουαρίου 2021

THISISNOTROMEO&JULIET a work by ArgyrisPandazaras, από 5 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Δόξα κοινή από την οδό Φιλελλήνων  Σύνθεση κειμένου Στρατή Πασχάλη, 14 Νοεμβρίου 2020 -16 Ιανουαρίου 2021