ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ “ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΙ” ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ο Τομ και ο Τζέρι, το πολυαγαπημένο καρτούν των Χάνα και Μπαρμπέρα, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε μια ταινία με κινούμενα σχέδια και κανονικούς ηθοποιούς. Η νέα ταινία «Τομ και Τζέρι» βγήκε, ήδη, στους αμερικανικούς κινηματογράφους και διατίθεται από την online πλατφόρμα HBO Max.

Πρωταγωνιστεί η Κλόι Γκρέις Μόρετζ, που υποδύεται μια διοργανώτρια γάμων η οποία πρέπει να απαλλαγεί από το πανέξυπνο ποντίκι που κατοικεί στο ξενοδοχείο. Προσλαμβάνει τον Τομ για να κυνηγήσει τον Τζέρι και η επιχείρηση αρχίζει.

«Σκέφτεσαι διαρκώς πώς να αποτίσεις φόρο τιμής στο παρελθόν, αλλά την ίδια στιγμή να το κρατήσεις στο 2021 και να προσπαθήσεις να το κάνεις γρήγορο και έξυπνο. Γιατί τα παιδιά σήμερα έχουν μπροστά τους πολύ έξυπνα προϊόντα και δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις συγκαταβατικά. Ήθελα λοιπόν να διασφαλίσω ότι η ταινία προσφέρει αρκετά για να την απολαύσουν όλες οι γενιές» αναφέρει ο σκηνοθέτης του φιλμ Τιμ Στόρι.

Το καρτούν των Χάνα και Μπαρμπέρα πρωτοεμφανίστηκε το 1940 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60 έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

 

 

 

Video

Ετικέτες