ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Μουσική βραδιά με καλλιτέχνες από την Ελλάδα, Ρωσία, Σλοβενία και Ιταλία οργανώνουν οι “Καποδιστριακές συναντήσεις”(*) στην Αθήνα , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 4 Ιανουαρίου. Θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από όπερες του W.-A. Mozart, G.Verdi, G.Puccini, G.Rossini, V.Bellini, G. Bizet, G.Donizetti και Ελλήνων συνθετών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και προετοιμασία της εκδήλωσης έχει η Μήδεια Ιασωνίδου. Στο πιάνο θα συνοδεύει η ίδια και η Αναστασία Καμίνσκαγια.

Θα τραγουδήσουν : Μήδεια Ιασωνίδου  soprano (Ελλάδα/Ρωσία), Δέσποινα Παναγιώτου soprano (Ελλάδα), Χρήστος Δεληζώνας tenor (Ελλάδα), Benjamin Pregl tenor (Slovenia), Fernando Araujo bariton (Brazilia/ Italy).

(*) Οι Καποδιστριακές Συναντήσεις οργνώθηκαν πάνω στην αρχική ιδέα να συμπράξουν σε μια συναυλία, καλλιτέχνες από τις χώρες όπου έζησε και εργάστηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Η πρώτη συναυλία έγινε το 2018, στον Πόρο, στο πλαίσιο του ” Poros Arts Festival με τη συνεργασία καλλιτεχνών από την Ελλάδα, τη Ρωσία και τη Σλοβενία. Aκολούθησε δεύτερη εκδήλωση, το καλοκαίρι του 2019, στον Πόρο,  όπου εγκαταστάθηκε ο Καποδίστριας όταν ήρθε, το 1828, στην Ελλάδα.

 

Μέγαρο Μουσικής

Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου “Οι φίλοι της Μουσικής”

4 Ιανουαρίου, ώρα 19.00 / Γενική είσοδος 12 €

Επικοινωνία: TicketServices.gr / Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα