ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

KΛΕΙΝΟΥΝ δικαστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι, κέντρα διασκέδασης και γυμναστήρια, μετά την ενημέρωση  για την αύξηση των κρουσμάτων που έκανε ο λοιμωξιολόγος και ειδικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσίοδρας.

Εντωμεταξύ καθημερινά αυξάνονται οι φορείς που ανακοινώνουν αναστολή των δραστηριοτήτων και των εκδηλώσεών τους.

  • Με αίσθημα ευθύνης, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει την αναστολή των εκδηλώσεών της, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία. «Η ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι στο onassis.org και στα κοινωνικά μας δίκτυα για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας.» Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, δείτε τους τρόπους επιστροφής χρημάτων.
  • Το 15ο Comicdom Con Athens αναβάλλεται στο πλαίσιο των νέων προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό. Αναλυτικά η διοργάνωση ανακοίνωσε: Τo Comicdom Con Athens, το μακροβιότερο ελληνικό φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics, ανοίγει τις πύλες του στις 10, 11 & 12 Απριλίου 2020, για τη 15η επετειακή διοργάνωσή του. Το Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται φέτος στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, καθώς και στο Soul Food – Πολυχώρος Πολιτισμού, παρουσιάζει πλήθος εκδηλώσεων μετατρέποντας μια ολόκληρη γειτονιά της Νεάπολης σε πραγματική γιορτή των comics.
  • Αντίθετα τo MOMus ανακοίνωσε ότι λαμβάνει αυξημένα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων του και όλοι οι χώροι του, στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, παραμένουν ανοικτοί για το κοινό. Aναβάλλονται μόνο όλες οι δραστηριότητες συνεδριακού τύπου που προϋποθέτουν τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού κοινού, όπως ημερίδες, εγκαίνια εκθέσεων, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες έως και τις 5 Απριλίου 2020. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν. Με τα σημερινά δεδομένα, συνεχίζονται κανονικά η λειτουργία των εκθέσεων, τα σεμιναριακού τύπου προγράμματα για ενήλικες και οι ξεναγήσεις σε κοινό κάτω των 50 ατόμων. www.momus.gr