ΗΛΕΚΤΡΑ/ΟΡΕΣΤΗΣ από την Comédie-Française μεταδίδει το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Άλλη μια αξιόλογη παραγωγή που έχει μείνει αξέχαστη σε όσους την είδαν,η παράσταση των έργων Ηλέκτρα / Ορέστης του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Ivo van Hove που παρουσίασε η Comédie-Française, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου το περασμένο καλοκαίρι (26-27 Ιουλίου 2019), θα προβληθεί ταυτόχρονα από τα διαδικτυακά κανάλια των δύο οργανισμών, το Σάββατο 9 Μαϊου στις 21:30, ώρα Ελλάδος και θα μείνει διαθέσιμη για 24 ώρες. Με τη συνεργασία αυτή η Comédie-Française και το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου κατέθεσαν μια σύγχρονη σκηνοθετική πρόταση για την ερμηνεία της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, που συγκλόνισε το κοινό στην Επίδαυρο και στο Παρίσι.

Η παράσταση Hλέκτρα / Ορέστης θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 στο διαδικτυακό κανάλι στο YouTube: Greek Festival και θα παραμείνει διαθέσιμη για 24 ώρες. Ταυτόχρονα, θα προβληθεί η παράσταση με αγγλικούς υποτίτλους στο διαδικτυακό κανάλι της Comédie-Française.

Ακριβώς, λόγω του συντονισμού με την Comédie-Française, η προβολή θα ξεκινήσει στις 21:30 αντί για τις 19:00, που ήταν η ώρα έναρξης των δύο προηγούμενων προβολών.

Σημειώνουμε ότι οι βιντεοσκοπήσεις έχουν γίνει με στόχο την τεκμηρίωση της ιστορίας του Φεστιβάλ και όχι την αναπαραγωγή τους για το κοινό.

Ζητούμε την κατανόηση των θεατών για τις τυχόν τεχνικές ατέλειες.

Παρακολουθήστε τις δράσεις του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου:

Website www.greekfestival.gr

YouTube Greek Festival

Facebook AthensAndEpidaurusFestivalGr

Instagram athensandepidaurusfestival