ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Μέσω του δικηγόρου του προέβη ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης,  υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», επισημαίνοντας πως κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία.

«Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία, και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του» τονίζει διά του δικηγόρου του, μιλώντας στο Star και διαψεύδει ότι έχει την οιαδήποτε εμπλοκή σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

«Είναι απολύτος ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο οποτεδήποτε γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού» υπογραμμίζει.

Παράλληλα, διαψεύδει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο σκηνοθέτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από πατέρα ανήλικου. «Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε».