ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ (9th Handmade & Recycled Theater Festival)

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

13/10/21

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens διοργανώνει, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, φέτος, από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου, το 9th Handmade & Recycled Theater Festival-ένα χειροποίητο και ανακυκλώσιμο φεστιβάλ στη γειτονιά του Κεραμεικού. Στόχος είναι η ανάδειξη των καλλιτεχνών που παίρνουν την τέχνη στα χέρια τους και η παρουσίαση DIY δημιουργιών. Για πρώτη φορά φέτος το φεστιβάλ φιλοξενεί και διεθνείς συμμετοχές· καλλιτέχνες και ομάδες που μοιράζονται κοινό όραμα με τη Fabrica Athens.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Θέατρο, σωματικό θέατρο, θέατρο δρόμου, παιδικό θέατρο, αυτοσχεδιασμό, χοροθέατρο, θεατρικό αναλόγιο, performance, video performance, video dance, music performance, site specific performance, standup comedy, αφήγηση, σύγχρονο χορό, συναυλίες, live μουσική, μικρού και μεσαίου μήκους ταινίες, προβολές video art, ντοκιμαντέρ, ζωγραφική, κολάζ, φωτογραφία, installations, παρουσίαση βιβλίου, καλλιτέχνες τσίρκο, ακροβατικά, aerial Skills, κόσμημα, μάσκα, κούκλα, ένδυμα, DIY κατασκευές, δημιουργική απασχόληση παιδιών, σεμινάρια, διαλέξεις

Τι καινούργιο υπάρχει;

– Green Object – Διαγωνισμός 15λεπτων παραστάσεων

Διαγωνισμός για θεατρικές ομάδες. Το πράσινο χρώμα, τα πράσινα αντικείμενα, η έννοια του «πράσινου» αποτελούν την πηγή έμπνευσής μας. Η κάθε ομάδα έχει δεκαπέντε λεπτά στη διάθεσή της για να παρουσιάσει μία παράσταση ή performance που να εμπνέεται ή να περιέχει το πράσινο χρώμα, τα πράσινα αντικείμενα ή την έννοια του πράσινου.

– Διαγωνισμός Νέων Θεατρικών Έργων

Το HRTFest φιλοξενεί συγγραφείς, με νέα θεατρικά έργα που δεν έχουν παρουσιαστεί στο κοινό. Η παρουσίαση στο Φεστιβάλ θα γίνει σε μορφή θεατρικού αναλογίου.

Αναλυτικά  το πρόγραμμα εδώ