ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΤΗ ΜΕΝΔΩΝΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Mέσω του MEGA, απάντησε ο σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης στα όσα είπε για εκείνον η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη η οποία σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τον χαρακτήρισε “επικίνδυνο” άνθρωπο. Σχετικά δε με τις φήμες ότι σήμερα θα βγει ένταλμα σύλληψής του ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε στην Καθημερινή: «Το έχω ακούσει. Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι», είπε.

«Το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί» ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο MEGA ζητώντας «να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Αναλυτικά η απάντηση στο MEGA:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».