ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Aναζητώντας το γρίφο της μυστηριώδους μούσας του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν  η μουσικός, ηθοποιός και συγγραφέας Μάγδα Μαυρογιάννη ανεβάζει την παράσταση «Αθάνατη Αγαπημένη» που προβάλλεται σε streaming από το site του Μεγάρου και τη σελίδα του στο fb, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 8:30 το βράδυ. Πρόκειται για ένα δραματοποιημένο μουσικό αναλόγιο που βασίζεται σε έργα και επιστολές του Beethoven [Μπετόβεν], αλλά και σε συνθέσεις Schubert [Σούμπερτ], Schumann [Σούμαν], Brahms [Μπραμς] και Mendelssohn [Μέντελσον].

Η Μάγδα Μαυρογιάννη έγραψε το κείμενο, έχει τη σκηνική επιμέλεια της παράστασης και δημιουργεί μια διαδρομή μέσα στον χρόνο και τη μουσική, με οδηγούς τη σοπράνο Μίνα Πολύχρονου, τη μετζοσοπράνο Άρτεμη Μπόγρη και την πιανίστα Νεφέλη Μούσουρα που θα «μιλήσουν» στους θεατές, με τον δικό τους τρόπο, για τον θαυμασμό, την αγάπη και τον έρωτα εμβληματικών δημιουργών για τις μούσες τους.

Παρακολουθήστε την παράσταση «Αθάνατη Αγαπημένη» από την ιστοσελίδα και το fb του Μεγάρου: https://www.facebook.com/megaron.gr

Η προβολή θα παραμείνει διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες για 48 ώρες.