ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Taste the Music ξανά. Και αυτή τη φορά, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2019, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου η ιέρεια της ελληνικής avant garde, Λένα Πλάτωνος έρχεται στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Η τραγουδοποιός Λένα Πλάτωνος, μαζί με την Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα, ανεβαίνει στην μυσταγωγική σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας για να αναβιώσει κομμάτια από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της πορεία σε μία μουσική αναδρομή που κατακλύζεται από τη χαρακτηριστική μελωδικότητα και τη συναισθηματική φόρτιση των τραγουδιών της. Κομμάτια από τους εμβληματικούς δίσκους Σαμποτάζ, Καρυωτάκης: 13 τραγούδια, Γκάλοπ, Λεπιδόπτερα και Μάσκες Ήλιου θα μας μεταφέρουν κατευθείαν στη μαγεία και το ιδιότυπο, γεμάτο συγκίνηση σύμπαν της Πλάτωνος.

Λόγω της εξαιρετικής ανταπόκρισης του κοινού στην πάντα ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση της Λένας Πλάτωνος, θα πραγματοποιηθούν δύο διαδοχικές συναυλίες στις 20.30 και 22.20.

Συντελεστές:
Λένα Πλάτωνος: ερμηνεία, πλήκτρα, ενορχήστρωση
Σαβίνα Γιαννάτου και Γιάννης Παλαμίδας: ερμηνεία
Στέργιος Τσιρλιάγκος: πλήκτρα, programming, ενορχήστρωση

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 20.30 και 22.20

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου