ΤΑ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΚΘ

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ο Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί τα σποτ της 60ής διοργάνωσης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που εύχονται “Xρόνια πολλά» στη διοργάνωση.

Ο Βασίλης Κεκάτος, βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα μικρού μήκους για την ταινία “Η Απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς”, θέλοντας να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη διοργάνωση, δημιούργησε τέσσερα τρυφερά, κινηματογραφικά και συγκινητικά σποτάκια, σε παραγωγή Ελένης Κοσσυφίδου, και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση.

«Σκεπτόμενος πως όταν γιορτάζει ένα φεστιβάλ γιορτάζει και η πόλη του, ο μόνος τρόπος που μπόρεσα να προσεγγίσω την πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν η ευαισθησία» σημειώνει ο σκηνοθέτης για τα σποτ, στα οποία όλοι οι πρωταγωνιστές του εύχονται και δέχονται χρόνια πολλά. Και συνεχίζει: «Αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη σε πολλά ακόμη πρόσωπα και σώματα, κάθε φορά όμως αυτό που θα επέλεγα να κάνω θα ήταν να την κοιτάξω με ζεστασιά και να της ευχηθώ χρόνια πολλά μέσα από όλους αυτούς τους χαρακτήρες και τις φωνές που το σινεμά μου δίνει τη δυνατότητα να κατοικήσω, έστω και για μερικές στιγμές».

Ακολουθούν τα 4 σποτ του 60ού Φεστιβάλ:

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τούρτα»

https://www.youtube.com/watch?v=UQ2FK-eZ22E

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Koχύλι»

https://www.youtube.com/watch?v=qQQ-P_KuyH0

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Τηλεφωνικός Θάλαμος»

https://www.youtube.com/watch?v=is9TwlV0Ofw

60ό ΦΚΘ – επίσημο σποτ «Βιολέττα»

https://www.youtube.com/watch?v=kcc6KeQQqvY

 

 

Video